top of page

October Beer & Food Fest 2024


S radostí vás zveme na letošní October Beer & Food Fest 2024, který se uskuteční 5. října 2024 v Pivovaru Strahov!


Představíme širokou škálu výjimečných piv nejen z naší produkce, ale i výběr těch nejlepších německých piv. Pro tuto příležitost jsme uvařili speciální várku piva Sv. Norbert Fest Bock s německými chmely, který si můžete vychutnat v tuplácích za zvýhodněnou cenu. Kromě toho na vás čeká bohatá nabídka lahvových piv, která zahrnuje širokou paletu pivních stylů. Ať už jste znalec řemeslných piv nebo jen milovník dobrého piva, zajisté vaši žízeň uhasíme!


K pivu jsme připravili neodolatelné menu inspirované bavorskou kuchyní. Potěšte své chuťové buňky Obatzdou s preclíkem, Currywurstem s hranolkami, Bratwurstem s kysaným zelím a grilovanou šunkou v pivní marinádě. A na závěr si dopřejte sladkou tečku v podobě makové vafle s vanilkovou zmrzlinou a švestkami! Tyto pokrmy se skvěle hodí k rozmanité nabídce piv, které budeme mít na čepu. A k tomu všemu si můžete dopřát i široký výběr prémiových destilátů ze spřáteleného lihovaru Landcraft.


Na akci nejsou potřeba žádné vstupenky ani rezervace. Tak si datum zapište do kalendáře, pozvěte své přátele a připravte se na skvělý den plný piva a jídla na Strahově. Prost! 🍻



Sledujte nás na Facebooku a Instagramu, ať vám neuniknou žádné detaily.








Comentários

Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.
bottom of page